Mający kompaktowe rozmiary generator ozonu opracowany przez przedsiębiorstwo Ozon Food

Mający kompaktowe rozmiary generator ozonu wyprodukowany przez zakład Ozon Food, a więc GO – 02 to następny w kolejności generator ozonu od wskazanego producenta. Zwarta konstrukcja oraz wiele możliwości związanych z konfiguracją pozwalają uzyskać perfekcyjne rezultaty. Sprawdzi się to tam, gdzie niezbędne są spore stężenia ozonu albo występuje sporo medium procesowego. Optymalna ilość ozonu sprawi, że żywność z pewnością się nie zepsuje, lecz będzie idealnie wysterylizowana. Prezentowany ozonatory może produkować ozon z powietrza, z tlenu lub z mieszanki Ozon Booster.

Zależnie od przepływu medium, wydajność urządzenia może wynosić od 6 do aż 350 g/h. Widełki dla mocy to od 100 W do 3,6 kW. Zakres temperatur, w jakim może działać kompaktowy model to od minus 45 stopni Celsjusza do plus 50 stopni Celsjusza. Generator zrobi każde zadanie, jakie będzie dla niego wyznaczone. Ozon Food to wysokiej jakości Polskie Systemy Ozonowania dla Przemysłu Spożywczego i Owocowo – Warzywnego. Inżynierowie, technolodzy żywności oraz inni eksperci z branży spożywczej to osoby zaangażowane w to, by zbudować i rozwijać systemy jakie dają producentom żywności okazję pozyskania ekologicznej przewagi konkurencyjnej.

Ozonowanie żywności jest ogromną korzyścią dla żywności, dla przedsiębiorców z branży, a także dla klientów. Jest to pomyślne dla środowiska naturalnego. Zastosowania, w jakich mogą zostać zastosowane generatory to: owoce i warzywa, drób, mięso, ryby i owoce morza, jaja oraz indywidualne zastosowania. Przemysłowa woda ozonowana zapewnia maksymalną świeżość produktów spożywczych. Umycie jedzenia wodą z ozonem wydłuża świeżość produktów spożywczych i nie dopuszcza do pojawienia się bakterii. Jedzenie będzie miało doskonały wygląd oraz aromat. Wykorzystując generatory nie korzysta się ze preparatów chemicznych. Jest to bardzo dobry sposób na rozwijanie własnej firmy. Przemysłowe wytwarzanie ozonu z powietrza jest tym, na co warto się decydować.

A teraz przeczytaj coś jeszcze:

Dodaj komentarz